Zakelijk

Zakelijke Kleding en Schoenen

Een zakelijke kleding oplossing op maat, daar  staan wij voor!

Is er binnen uw organisatie behoefte aan een professionelere uitstraling van uw personeel? Wij bieden een persoonlijke maatwerk oplossing die helemaal compleet is, eigentijds en toch passend bij uw eigen wensen qua zakelijke kleding.
Een fotoshoot met uw personeel voor bijvoorbeeld een nieuwe website? Personeel in de buitendienst die aan een hedendaagse zakelijke look toe is omdat de uitstraling van uw bedrijf niet voldoende wordt uitgestraald? Een gloednieuwe stand op een beurs en wilt dat uw vertegenwoordigers er piekfijn uitzien en de juiste uitstraling hebben? Wij kunnen met onze kennis volledig ontzorgen op locatie, of bij ons in de zaak in Enschede. Personeel dat goed en professioneel gekleed voor de dag komt is immers de helft van het werk. Vele bedrijven gingen u reeds voor!

Young Casual of Smart Casual wij verzorgen het allemaal, en op maat! Een piekfijne geklede look, en toch niet over “the top”!

Zakelijke Kleding oplossing

Particulier & Zakelijk

Sinds het einde van de jaren ’60 zijn wij actief op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. We durven dan ook met trots te zeggen dat we weten waar we over praten. Zo hebben wij bijvoorbeeld jaren lang het 1e elftal van Fc Twente voorzien van  goede kwaliteits schoenen. Daarnaast uiteraard ook de technische staf en de medische staf. Deze samenwerking vervult ons tot op de dag van vandaag nog dagelijks met een trots gevoel.

Kwalitatief en Betaalbaar

Vanuit onze jarenlange en uitgebreide ervaring op de zakelijke markt in de afgelopen 50 jaar weten we dat er behoefte is aan kwalitatief goede schoenen en kleding. In de praktijk blijkt helaas dat de zakelijke schoenen die veelal worden aangeboden in grotere oplage’s eigenlijk niet geschikt zijn voor dagelijks c.q. zakelijk gebruik. Veelal laat de kwaliteit te wensen over, en worden er ongeschikte materialen gebruikt waardoor de schoenen snel slijten en hierdoor geen tot weinig, of onvoldoende steun bieden. En dan spreken we nog niet eens over de uitstraling van versleten schoenen.

Veelal heeft dit te maken met de geringe mate van kennis en onpersoonlijk advies, alsmede de beslissingen in kwaliteit die hieruit volgen. Niet nodig, want wij kunnen een goede oplossing op maat bieden voor ieder budget op elke zakelijke markt.

Maatpakken voor u en uw personeel

Pakken op maat voor u en uw personeel. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Geheel naar uw wensen gaan we dit invullen.

Aan de hand van ons made to measure programma kunt u en uw personeel kiezen uit honderden verschillende soorten stoffen, knoopjes en voering, U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Een prachtig maatpak laten opmeten is mogelijk op afspraak, ook buiten openingstijden en zelfs bij u op locatie!

De kostuums zijn al verkrijgbaar vanaf €599,95. De prijs is  afhankelijk van de stofkeuze en gekozen details. Bij een grotere afname hanteren wij natuurlijk andere prijzen!
Neem contact op voor meer informatie.

Ons team van gediplomeerde medewerkers hebben uitermate veel kennis van alle leesten, pasvormen, en kwaliteits niveau’s in onze collectie’s en kunnen u daarom een bijzonder goed advies geven. Ook wanneer het gaat om een bepaalde kwantiteit op een korte termijn kunnen wij u ontzorgen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via info@adheijne.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Ad Heijne Schoenen en Fashion by Joost u te bieden heeft.

You've just added this product to the cart: