Zakelijk

Ad Heijne Exclusieve Schoenen by Joost

Zakelijk

Een zakelijke oplossing op maat, daar  staan wij voor!

Is er binnen uw organisatie behoefte aan een professionelere uitstraling van uw personeel? Wij bieden een persoonlijke maatwerk oplossing die helemaal compleet is, eigentijds en toch passend bij uw eigen wensen. Een fotoshoot met uw personeel voor bijvoorbeeld een nieuwe website? Personeel in de buitendienst die aan een hedendaagse zakelijke look toe is omdat de uitstraling van uw bedrijf niet voldoende wordt uitgestraald? Een gloednieuwe stand op een beurs en wilt dat uw vertegenwoordigers er piekfijn uitzien en de juiste uitstraling hebben? Wij kunnen met onze kennis volledig ontzorgen op locatie, of bij ons in de zaak in Enschede. Personeel dat goed en professioneel gekleed voor de dag komt is immers de helft van het werk. Vele bedrijven gingen u reeds voor!

Young Casual of Smart Casual wij verzorgen het allemaal, en op maat! Een piekfijne geklede look, en toch niet over “the top”!

Sinds het einde van de jaren ’60 zijn wij actief op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. We durven dan ook met trots te zeggen dat we weten waar we over praten. Zo hebben wij bijvoorbeeld jaren lang het 1e elftal van Fc Twente voorzien van  goede kwaliteits schoenen. Daarnaast uiteraard ook de technische staf en de medische staf. Deze samenwerking vervult ons tot op de dag van vandaag nog dagelijks met een trots gevoel. Vanuit onze jarenlange en uitgebreide ervaring op de zakelijke markt in de afgelopen 50 jaar weten we dat er behoefte is aan kwalitatief goede schoenen en kleding. In de praktijk blijkt helaas dat de zakelijke schoenen die veelal worden aangeboden in grotere oplage’s eigenlijk niet geschikt zijn voor dagelijks c.q. zakelijk gebruik. Veelal laat de kwaliteit te wensen over, en worden er ongeschikte materialen gebruikt waardoor de schoenen snel slijten en hierdoor geen tot weinig, of onvoldoende steun bieden. En dan spreken we nog niet eens over de uitstraling van versleten schoenen.

 

Veelal heeft dit te maken met de geringe mate van kennis en onpersoonlijk advies, alsmede de beslissingen in kwaliteit die hieruit volgen. Niet nodig, want wij kunnen een goede oplossing op maat bieden voor ieder budget op elke zakelijke markt.

De collectie Italiaanse herenpakken zijn het paradepaardje van Cavallaro Napoli. ‘La bella figura’ zit ze in de genen. Ieder pak van de collectie is uniek, vervaardigd van hoogwaardig materiaal en met een rustig oog voor detail. Volledig in Napolitaanse stijl zijn alle pakken van slim fit ontwerp, getailleerd en met veel oog voor subtiele mode. Dit zorgt ervoor dat iedere collectie weer prachtige Italiaanse pakken oplevert. Ga bij ons voor een luxe tweedelig maatpak met subtiel ruitpatroon of voor onze mix en match collectie voor een geheel eigen stijl. Door de typische Napolitaanse stijl en vervaardiging met kwalitatieve materialen is het heren kostuum van Cavallaro Napoli enorm populair. Het is niet voor niets dat AZ en Arsenal momenteel worden gekleed door Cavallaro Napoli.

 

Ons team van gediplomeerde medewerkers hebben uitermate veel kennis van alle leesten, pasvormen, en kwaliteits niveau’s in onze collectie’s en kunnen u daarom een bijzonder goed advies geven. Ook wanneer het gaat om een bepaalde kwantiteit op een korte termijn kunnen wij u ontzorgen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via info@adheijne.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Ad Heijne Schoenen by Joost u te bieden heeft.

Je hebt zojuist het product toegevoegd aan de winkelmand: