Moreschi & Stemar schoenen

Ad Heijne Exclusieve Schoenen by Joost

Moreschi & Stemar schoenen

Wij bij Ad Heijne schoenen by Joost hebben een unieke collectie herenschoenen van zowel Stemar als Moreschi die bijna nergens anders te vinden is. Alle schoenen zijn met hand vervaardigd. U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken in onze winkel in Enschede.

Ook kunt u onze gehele collectie herenschoenen op op website bekijken

Stemar

Sinds een aantal jaren verkopen wij bij Ad Heijne Schoenen by Joost het Italiaanse merk Stemar. Het is een merk wat alleen maar gebruik maakt van de aller beste leersoorten en heeft perfect passende leesten die we zelf doorpassen waardoor elke Stemar en Moreschi schoen perfect zit. Stemar is een merk wat nog niet heel veel naamsbekendheid heeft opgebouwd en veel mensen vragen zich af waar dit vandaan komt.

Moreschi

Moreschi is een merk wat al sinds 1946 handgemaakte schoenen produceert, toen ze in de jaren zestig steeds succesvoller begonnen te worden besloot Mario Moreschi, de eigenaar, een tweede merk te introduceren. Dit merk was Stemar. De naam is een samentrekking van de namen van zijn beide zonen: Stefano en Mario. Toen der tijd waren er 3 fabrieken waar ze produceerden. Een voor Moreschi, een voor Stemar en een voor accessoires. In 2006 zijn ze samengegaan in een nieuwe fabriek net buiten Vivegano in Italie waar ze efficienter konden werken.

Hieronder vindt u een paar voorbeelden uit onze collectie.

Klik hier om onze gehele collectie Stemar en Moreschi schoenen te bekijken

You've just added this product to the cart: