Moreschi Schoenen

Moreschi

In de schoenen van Moreschi worden alleen maar gebruik  gemaakt van de beste materialen. Hierbij kunt u denken aan: Kalfsleer, kalfssuede, linnen of een combinati. Alle schoenen van Moreschi worden bovendien met de hand vervaardigd. Kortom, met Moreschi heeft u een schoen van zeer goede kwaliteit.

Moreschi Nederland

Moreschi is een Italiaans bedrijf wat al sinds 1946 handgemaakte schoenen maakt. Voordat de schoenen klaar zijn ondergaan ze allemaal tussen de 250 en 300 handelingen. Vandaag de dag staan ze bekend om kwaliteit, uitstraling maar ook duurzaamheid.

Moreschi is een exclusief merk dat in bepaalde landen exclusieve Moreschi-winkels heeft bijvoorbeeld in Italie. Wij  zijn het grootste verkooppunt van dit exclusieve merk in heel Nederland en hebben daarom een zeer uitgebreide collectie.  Onze collectie bestaat uit ruim 30 verschillende modellen herenschoenen die verder nergens ander in Nederland te vinden zijn. De collectie bestaat uit verschillende modellen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan instappers, gespschoenen,veterschoenen en sneakers. Kortom voor ieder wat wils. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Enschede om onze collectie te komen bekijken.

Online Moreschi Bestellen

Ook kunt u schoenen van Moreschi gemakkelijk en snel online bestellen. Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden waardoor u ze vaak al de volgende dag in huis heeft!

Onze complete collectie  kunt u vinden in onze webstore evenals in onze winkel.

You've just added this product to the cart: