Harris Schoenen

Harris schoenen

Als we Harris schoenen met een woord zouden moesten omschrijven is uniek wel het woord wat bij veel mensen in het hoofd komt. Uniek qua materialen, uniek qua kleuren en uniek qua afwerkingen. Als mensen de naam Harris horen denken niet veel mensen dat het gaat om een Italiaans schoenenmerk. Maar toch zijn ze een van de meest vooraanstaande en exclusieve schoenenmerken van Italie. Het bedrijf is in 1913 opgericht om handmatig duurzaam en stevig militair schoeisel te maken. Tegenwoordig richten ze zich niet meer op militaire schoenen maar op de moderne, modebewuste man.

Harris schoenen

Handgemaakte Harris Schoenen

Alle modellen van Harris 100% met de hand vervaardigd. Hierdoor blijven ze ontzettend lang mooi en zijn de herenschoenen zeer duurzaam.

Afwerking Harris schoenen

Kwaliteit is een van de kernwaardes die bij Harris heel hoog in het vaandel staan. De eigenaar, Bruno Famiglietti zorgt er persoonlijk voor dat bij alle schoenen alleen de allerbeste materialen gebruikt worden. De materialen die ze gebruiken zijn heel uiteenlopend. Van de beste soorten kalfsleer tot zeer exotische materialen zoals crocoleer of palingleer. Ook zijn alle modellen met de hand ingepoetst wat ze een zeer exclusieve look geven. Keer op keer weet Harris te zorgen voor de perfecte afwerking en zijn ze niet bang uitbundige kleuren te combineren.

Harris Schoenen bij Ad Heijne Schoenen by Joost

Wij bij Ad Heijne Schoenen by Joost hebben elk seizoen weer een exclusieve nieuwe collectie herenschoenen van Harris in onze collectie. Deze collectie bestaat uit sneakers, veterschoenen, gespschoenen en boots. Voor ieder wat wils!

Bekijk hier onze collectie Harris

Je hebt zojuist het product toegevoegd aan de winkelmand: