Harris Schoenen

Harris schoenen

Als we Harris schoenen met een woord zouden moesten omschrijven is uniek wel het woord wat bij veel mensen in het hoofd komt. Uniek qua materialen, uniek qua kleuren en uniek qua afwerkingen. Als mensen de naam Harris horen denken niet veel mensen dat het gaat om een Italiaans schoenenmerk. Maar toch zijn ze een van de meest vooraanstaande en exclusieve schoenenmerken van Italie. Het bedrijf is in 1913 opgericht om handmatig duurzaam en stevig militaire schoenen en boots te maken. Tegenwoordig richten ze zich niet meer op militaire schoenen maar op de moderne, modebewuste man.

Harris schoenen

De Perfecte Afwerking

Kwaliteit is een van de kernwaardes die bij Harris heel hoog in het vaandel staan. De eigenaar, Bruno Famiglietti zorgt er persoonlijk voor dat bij alle schoenen alleen de allerbeste materialen gebruikt worden. De materialen die ze gebruiken zijn heel uiteenlopend. Van de beste soorten kalfsleer tot zeer exotische materialen zoals crocoleer of palingleer. Ook zijn alle modellen met de hand ingepoetst wat ze een zeer exclusieve look geven. Keer op keer weet Harris te zorgen voor de perfecte afwerking en zijn ze niet bang uitbundige kleuren en materialen te combineren.

Alle Harris herenschoenen zijn 100% met de hand vervaardigd. Hierdoor blijven ze ontzettend lang mooi en zijn de schoenen zeer duurzaam. Perfect afgewerkte stiknaden en hele verfijnde details. Met een paar Harris herenschoenen aan je voeten voel je dat je kwaliteit aan hebt. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Harris herenschoenen

Harris bij Ad Heijne Schoenen by Joost

Wij bij Ad Heijne Schoenen by Joost hebben elk seizoen weer een exclusieve nieuwe collectie herenschoenen van Harris in onze collectie. Deze collectie bestaat uit sneakers, veterschoenen, gespschoenen en boots. Voor ieder wat wils!

Bekijk de collectie Harris online of kom langs in onze winkel in hartje Enschede.

You've just added this product to the cart: