Aldo Brue Schoenen

Aldo Brue schoenen

Aldo Brue is een merk dat afkomstig is uit Italie en staan vandaag de dag bekend om preciesie en hoge kwaliteit. Ze maken gebruik van de allebeste en mooiste leer soorten waardoor elk model Aldo Brue  elegantie uitstraalt en een perfecte pasvorm heeft. Alle  Aldo Bruè schoenen zijn met de hand gemaakt en een perfect voorbeeld hoe een Italiaanse schoen moet zijn. Een zeer chique uitstraling en details die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Aldo Brue; Exclusieve Italiaanse Herenschoenen

De geschiedenis van Aldo Brue gaat ver terug. In 1946, na het einde van de Tweede Wereldoorlog, begon Mariano Brue met het maken van schoenen. Het merk schoenen noemde hij naar zijn oudste zoon Aldo, die tegenwoordig algemeen directeur van de schoenenfabriek is. Hij leidt het bedrijf met zijn eigen naam samen met zijn broers Giorgio, Roberto en Mario. Ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen van oprichter Mariano hebben sleutelposities binnen dit echte Italiaanse familiebedrijf. Hoewel het merk Aldo Brue al sinds 1946 bestaat groeide het aanvankelijk niet erg snel. Pas in 1968 werd de kleine werkplaats ingeruild voor een fabriek, en pas in de jaren 70 ging men de Aldo Brue schoenen exporteren.

Dit neemt niet weg dat schoenen van Aldo Brue  inmiddels de hele wereld overgaan. Aldo Brue is een toonbeeld van het vakmanschap van de Italiaanse schoenontwerpers. De verfijning van ieder detail doet al vermoeden dat dit niet de eerste de beste schoenmakers zijn. Aldo Brue schoenen worden enkel vervaardigd van het allerbeste leer en worden met precisie in elkaar gezet.

Bekijk hier de gehele collectie Aldo Brue