Blog

De Verschillende soorten herenschoenen

Herenschoenen Herenschoenen worden steeds belangrijker in het huidige modebeeld. De tijden dat de keuze tussen klassieke brogue en een zwarte veterschoen zo ongeveer het hele assortiment omvatte, zijn voorbij. Elke dag weer worden wij geïnspireerd door extravagante, kleurrijke en gevarieerde herenschoenen. De moderne man gebruikt herenschoenen om zijn outfit helemaal [...]

Lees meer…

Hackett London Kleding

Hackett werd in 1983 opgericht door Jeremy Hackett en Ashley Lloyd-Jennings uit een kraam op de Portobello Road in Londen. De eerste winkel, aan het "verkeerde einde" van King's Road, in het Londense district Chelsea, verkocht alleen gebruikte kleding.

Lees meer…

Suit up!

Het pak, je houdt ervan of je vindt het niks! Draag je het alleen op gelegenheid of ben je iemand die dagelijks een pak aan heeft? Wanneer jij iemand bent d iedere dag in pak verschijnt dan hecht je waarschijnlijk waarde aan het draag comfort en het materiaal.

Lees meer…

De basis

Veel mannen vinden het moeilijk om kleding te combineren. Welke kleuren passen nou bij elkaar? Past dit overhemd wel onder dit colbert? De basis voor een goede kledingstijl begint met een aantal items die je gewoon in je kast moet hebben om het jezelf makkelijker te maken.

Lees meer…

(Chelsea)Boots

Hoe kouder het wordt, hoe warmer we ons gaan aankleden. Bij dit koude weer vinden wij een paar boots het meest gepast. De meeste mensen denken bij “boots” al gauw aan een paar schoenen met een robuuste uitstraling.

Lees meer…
Je hebt zojuist het product toegevoegd aan de winkelmand: