Mode en Schoenen Najaarstrends 2019 voor Mannen

Mode en Schoenen Najaarstrends 2019 voor Mannen

Wat zijn de najaarstrends 2019? Welke kleuren zijn er in de mode en wat moet je absoluut als echte modebewuste man in je kast hebben liggen? De najaarstrends 2019 staat in het teken van robuust, stoer en grove weefsels. Dikke zolen en we zien veel groen tinten terug. Loop eens even naar je kast en bekijk of er kleding tussen zit die je vorig najaar niet gedragen hebt? Verzamel deze dingen en breng ze langs bij de kringloopwinkel in de buurt, heb je gelijk een goede daad verricht.

Nu gaan we kijken wat is er overgebleven in je kast en wat er nodig aangevuld moet worden. Hieronder laten we je de echt musthaves voor dit najaar zien. Liggen ze er niet bij in je kast? Dan weet je welke items je nog even moet scoren. Laten we beginnen met de schoenen:

Stoere boots met een grof onderwerk

Denk goed na over je keuze met deze schoenen, hoogstwaarschijnlijk worden dit je favoriete schoenen worden voor dit najaar. Ga voor een neutrale kleur zoals cognac, bruin of grijs. Deze kleuren zijn het makkelijkste te combineren onder verschillende outfits.

Bekijk alle boots

Een mooie donkerblauwe goede jeans

 Waar let je op bij de aanschaf van een jeans? Ten eerste natuurlijk de kwaliteit, goedkoop is vaak duurkoop. Ga naar een winkel waar ze daadwerkelijk verstand hebben van het vak en u goed kunnen helpen met het maken van een keuze. De kleur is erg belangrijk. Mooi donkerblauw, niet teveel vale plekken en  een klein percentage stretch is altijd wel prettig. Helemaal zo rond de kerstdagen. Laat de broek netjes op maat maken, niks staat zo slordig als een te lange broek die over je schoenen slobbert

Bekijk alle jeans

Het knitted overhemd

Stel je voor: een overhemd dat net zo gekleed staat als je mooiste overhemd, maar even comfortabel aanvoelt als je favoriete poloshirt. Dat is nu mogelijk. Ervaar nu het beste van twee werelden. Stijl en comfort in een perfecte combinatie. Het gebreide overhemd gemaakt van een lichte ademende stof, met een open structuur: Piqué katoen. Zoals je misschien al geraden hebt, is dit de stof die gebruikt word in de betere poloshirts, wat een zeer aangename draagervaring biedt.

Bekijk de gehele knitted collectie van Profuomo

De Coltrui

De grof gebreide coltrui zoals je hier naast ziet gaat super in de look met je boots en jeans. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een fijne dunne coltrui en deze dan combineren met een mooi colbert erover heen. Eigenlijk een dubbele must have de grof gebreide en de fijne merino wollen coltrui!

Bekijk alle truien

Stoere warme winterjas

Een goede lekkere warme jas voor de echt koude dagen. Mocht je keuze zijn gevallen op een wat langer model, kijk dan ook altijd of je de rits van onder ook open kunt ritsen. Dit is wel zo makkelijk mocht je af en toe op de fiets gaan. Daarnaast is de pasvorm erg belangrijk. Je kunt nog zo’n goede jas kopen maar wanneer  hij te groot of te klein is, krijg je het alsnog koud! Investeer echt in een goede jas, want een goede winterjas gaat  jaren mee.

Bekijk alle Wellensteyn winterjassen

#nothing haunts us like the things we didn´t buy!

Share this post

Geef een reactie


You've just added this product to the cart: