Zomer Trends Voor Mannen 2019

Zomer Trends Voor Mannen 2019

De zomer staat weer voor de deur, maar heb jij wel de juiste outfits in je kast? En weet je ook hoe je deze het beste kunt combineren? Hieronder vertellen we je wat volgens ons de zomer trends voor mannen zijn in 2019.

In de warme zomermaanden dragen we het liefst comfortabele en luchtige outifts. Hier bedoelen we niet het tunue van je favorite voetbalclub gecombineerd met een paar slippers.

Chino’s & Bermuda

In de zomer kiezen we vaak  voor een chino. Een chino is een katoenen broek waar ongeveer 3% elastan doorheen zit. Elastan zorgt voor een perfecte pasvorm. Chino’s zijn nette maar ook sportieve broeken die gemakkelijk te combineren zijn.  Voor de echte warme dagen kiezen we graag voor een bermuda. Dit zijn exact dezelfde broeken als chino’s, alleen een korte variant. Vanwege de prachtige pasvorm, zoals we dat kennen van Cavallaro, kom je met deze bermuda zelfs modieus voor de dag.

Zomerschoenen

De ideale schoenen voor in de zomer zijn voor de meeste mannen loafers en mocassins. In ons blog over loafers en mocassins kun je meer lezen over alle verschillende type instappers. Wij verkopen ze al vanaf  139.95!

Naast loafers en mocassins zijn sneakers ook onmisbaar voor de zomer. Sneakers zijn de ultieme vrijetijdsschoenen die makkelijk te combineren zijn. Met een goed paar sneakers geef je je outfit een sportieve look die ook nog netjes oogt en bovendien een enorm hoge comfortwaarde heeft.

Polo’s & Overhemden

Als bovenkleding kiezen we in de zomer vaak voor polo’s, t-shirts of een overhemd.

Polo’s zijn ideaal om te combineren. Combineer ze met een jeans, een bovengenoemde chino, of met een korte broek. Een polo is bijna altijd goed. Wij bieden polo’s aan van Cavallaro Napoli en Hackett London.

Bekijk hier alle polo’s

Overhemden

Overhemden behoren ook tot de zomer trends voor mannen. Je kunt ze zowel casual dragen op een bermuda of netjes op een chino.

In de zomer ziet de collectie overhemden er wat anders uit dan in het najaar. In de zomer zien we vaker overhemden met een speelse print. Ook zien we veel overhemden die van een ander materiaal gemaakt zijn dan van het ‘’standaard’’ katoen. Deze zomer hebben wij ook weer een aantal overhemden in onze collectie die gemaakt zijn van een blend tussen katoen en linnen. De afgelopen jaren heeft Cavallaro het ratio katoen-linnen geperfectioneerd. Hierdoor is een lijn shirts ontstaan die heerlijk luchtig dragen. Zelfs op de meest warme zomerdagen en tevens niet al te veel kreuken. Dit is waar mensen vaak bang voor zijn met shirts die gemaakt zijn van linnen.B

#clothes don’t make the man, but they can make the man look great.

Share this post


You've just added this product to the cart: