Hackett London Kleding

Hackett London Kleding

Hackett London

 

Hackett werd in 1983 opgericht door Jeremy Hackett en Ashley Lloyd-Jennings uit een kraam op de Portobello Road in Londen. De eerste winkel, aan het “verkeerde einde” van King’s Road, in het Londense district Chelsea, verkocht alleen gebruikte kleding.

Het bedrijf breidde zich geleidelijk uit over een aantal jaren, waardoor het aantal vestigingen toenam en het ging van het verwerven en verkopen van tweedehandskleding tot het ontwerpen en verkopen van zijn eigen artikelen. Internationale expansie begon met de opening van een Spaanse vestiging in Madrid in 1989.

In 1994 opende Hackett een winkel in de Rive Gauche in Parijs voordat hij een jaar later kinderkleding aan de collectie toevoegt.

Hackett London is de officiële kledingleverancier van het Williams Martini Racing-team vanaf het seizoen 2015.

Aston Martin & Hackett London

Hackett heeft een zeer speciale samenwerking met het beroemde Engelse automerk Aston Martin. Dit resulteert al jaren in fantastische sportievere collecties binnen Hackett. Van polo’s tot prachtige wind en waterdichte jacks, de collectie is zeer breed te noemen.

Naast de sportieve collectie heeft Hackett een zeer breed assortiment in hun formele collecties. In deze collecties maken ze uitsluitend gebruik van de mooiste & beste materialen en stoffen. Hierbij kunt u denken aan de uiterst luxe stoffen binnen de Mayfair Collecties.

Relatief jong merk

Hoewel het merk best nog jong is, heeft het toch al een gevestigde naam in de modewereld. Hackett London is de laatste jaren alleen maar blijven stijgen in aanzien. Jeremy Hackett zelf verbaast zich vaak hoe oud mensen het merk schatten. Ooit vertelde hij dat mensen vaak denken dat zijn grootvader of zijn vader het merk oprichtten omdat alle kleding veel Britse authenticiteit uitstraalt. Maar zoals we ondertussen al weten, is dat niet het geval.

Britse mannen weten hoe ze zich moeten kleden. Stijlvol, integer en met een groot respect voor het Britse erfgoed. Deze aspecten vind je dan ook allemaal terug in de collecties van Hackett London.

Al met al is Hackett Londen een fantastische toevoeging aan ons merken pakket.

Bekijk hier onze collectie van Hackett London.

Share this post

Geef een reactie


You've just added this product to the cart: