De basis

De basis

De Basis!

Veel mannen vinden het moeilijk om kleding te combineren. Welke kleuren passen nou bij elkaar? Past dit overhemd wel onder dit colbert? De basis voor een goede kledingstijl begint met een aantal items die je gewoon in je kast moet hebben om het jezelf makkelijker te maken. Ze zijn makkelijk te combineren en vormen de basis die nodig is om je outfit compleet te maken. De eerste tip: wees hierin niet te zuinig, geef rustig iets meer uit aan kwaliteit zo kun je er veel langer plezier van hebben.

1#
Een paar nette gepoetste schoenen .

Waarom is dit zo belangrijk? Uit onderzoek is gebleken dat mensen, vaak onbewust, het eerst naar iemands schoenen kijken.
Schoenen maken je outfit af. Zorg dat ze daarom netjes en gepoetst zijn! Je kunt het mooiste pak dragen, dit gemcombineerd met een prachtig overhemd en een perfect geknoopte stropdas, echter wanneer je daar ongepoetste of afgetrapte schoenen onder draagt blijft het slordig ogen.

2#
Een wit overhemd. 

Iedere man zou minimaal één wit overhemd in zijn kast moeten hebben hangen. Een wit overhemd kan namelijk bijna overal bij gedragen worden. Onder een blauw colbert met een jeans is een wit overhemd altijd netjes en zorgt het ervoor dat je goed gekleed voor de dag komt. Zorg ervoor dat je overhemd ook altijd goed en netjes gestreken is, het zit ‘m in de kleine details.

3#
Een nette Jeans.

Met een nette donkerblauw/grijze jeans zit je tegenwoordig op bijna iedere gelegenheid goed. Je kunt jeans goed combineren met zowel sneakers als geklede schoenen, onthou hierbij wel: draag dezelfde kleur riem als schoenen.
Jeans is te combineren met een casual trui om je look wat sportiever te maken of met een mooi colbert voor een wat gekleedere look. Zorg dat de jeans mooi donkerblauw of grijs van kleur is en deze niet teveel wassing heeft.

#4
Merino wollen trui.

Merino wol is afkomstig van het Merino schaap. Deze schapen hebben meer haren dan gewone schapen. Het haar van deze schapen is langer en dunner dan normale schapen. Hierdoor voelt de wol zeer zacht aan en kriebelt deze niet. Het materiaal is luchtig en ademend en hierdoor is deze trui goed te dragen in zowel voorjaar als najaar. Voor de casual look draag je de trui alleen met een ondershirt op je jeans. Voor de geklede look kies voor een mooi wit overhemd (#2). Hiermee kun je de trui combineren op zowel een pantalon als op een Jeans. Door de fijne kwaliteit van de trui is deze ook goed te dragen onder een colbert.

#5
Het Colbert.

Hoe vaak horen we het wel niet,: “ik heb dat ding nooit aan!” ‘Dat ding’, je colbert dus, is absoluut een item dat je in je kast moet hebben. Onthou hierbij wel, het jasje van je pak is anders dan een casual colbert! Zakelijk met een goede jeans (3#) en een effen overhemd of voor een feestje met een vlot shirt en een jeans. Met een goed colbert kom je altijd goed gekleed voor de dag. En zeg nou zelf, we hebben allemaal wel eens een moment dat we net iets netter gekleed moeten gaan. Dat ‘ding’ is dus absoluut géén overbodige luxe maar een echte must have voor elke man.

#6
De combinatie’s

Als je al deze items in je kast heb kun je altijd gekleed voor de dag komen voor alle bijna alle gelegenheden. Er zijn ontzettend veel combinaties te maken met al deze basis artikelen.

Share this post

Geef een reactie


You've just added this product to the cart: