(Chelsea)Boots

(Chelsea)Boots

Hoe kouder het wordt, hoe warmer we ons gaan aankleden. Bij dit koude weer vinden wij een paar boots het meest gepast. De meeste mensen denken bij “boots” al gauw aan een paar schoenen met een robuuste uitstraling.
Echter is dit niet altijd het geval, Chelseaboots  kunnen heel stijlvol en classy gedragen worden, zelfs onder een kostuum! Deze trend zien wij in onze winkel meer een meer toegepast worden. Te herkennen aan de elastaan banden op de schacht.

De geschiedenis van de chelseaboots gaat terug naar de jaren vijftig. Toen was de boot en laars niet weg te denken uit het modebeeld.
Maar tegenwoordig is het ook een enorme favoriet voor heel veel heren. Chelseaboots zijn namelijk binnen elke stijl te combineren. Of je nou een klassieke of casual stijl hebt, met de chelseaboot zit je eigenlijk altijd goed!

Chelseaboots zijn stoer, stijlvol en trendy; Chelsea boots horen dus absoluut in jouw schoenengarderobe thuis!
Door de elastische instap zijn ze makkelijk aan te trekken en daarnaast lopen ze heerlijk. Perfect in zijn eenvoud zijn ze voor iedere man geschikt.

Naast chelseaboots hebben we ook de robuustere boots  die we zonder na te denken met een jeans en een dikke coltrui op de koude winterdag kunnen dragen. Koude en natte voeten horen met deze prachtige boots van Magnanni tot het verleden. Ook hoef je door het grove profiel je geen zorgen te maken dat je uitglijdt op een natte najaarsdag.

Al met al zijn (chelsea)boots een modeaccessoires die elke man in de kast moet hebben staan voor het najaar.

Bekijk hier onze collectie (chelsea)boots

 

Share this post

Geef een reactie